tiistai 5. heinäkuuta 2016

Lisää seinien pystytystä

Ei se nyt aivan huomenna jatkunut, mutta kuitenkin... :) Pari seinää lisää on löytänyt paikkansa, ja kaikki tähän mennessä liimatut seinät on varmistettu myös neuloin tai nauloin, kummin nyt haluaa asian ilmaista. Käytin nimittäin pieniä nuppineuloja nauloina.


Varmistelin naulaamalla rappukäytävän puoleisen seinän läpi pitkän, keittiötä ja eteistä (ja makuuhuonetta) erottavan seinän päätyyn, ja kaikkiin seiniin pohjasta läpi.


Naulattu on! Läpi pohjasta kautta kaikkien seinien, ja aina oviaukon kummallekin puolelle. Piirsin siis ennen kokoamista pohjapiirroksen myös asunnon pohjaan, peilikuvana tietenkin. :)


Kylppäriaukon molemmin puolin naulavarmistusta...


...ja vielä sisäpuoleltakin muutamalla naulalla tukea. Ei noita paljon erota, vaikka jäivätkin tapettien päälle. Toisin sanoen: joka ikinen seinä on kiinni liimalla ja neulanauloilla sekä lattiassa että toisissa seinissä. Pitäis alkaa pysymään?? Yllättävän tukevalta tuntuu ainakin tässä vaiheessa. 

Ja vielä pari fiilistelykuvaa. Maalasin puuvalmiita kalusteita valkoisiksi ja mallailin paikoilleen: 


Sänky tulee todennäköisesti olemaan tällä paikalla. Tuonne oviseinälle tulee kiinteä kaapisto ja keittiön seinää vasten mahdollisesti peilipöytä.


Olkkarin nurkka sai täytteekseen kiikkustuolin. Matto siihen on tehty saman mallin mukaan kuin aiemmin esittelemäni matto. :)

Ja keittiössä näyttää edelleen aika tyhjältä... 


Tapetoimattomalle seinälle tulee keittiökalusteet. Ehkä jo huomenna? Tai sitten ei... Onneksi vielä on muutama lomapäivä jäljellä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti